location1.png

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

location2.png Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdagen Op afspraak

Als u op zoek bent naar een luxeauto, dan heeft Mercedes-Benz waarschijnlijk haar weg gevonden naar uw korte lijst met te overwegen merken. Om u te helpen bij uw beslissing, geven we de 3 belangrijkste redenen waarom Mercedes-Benz zo succesvol is en blijft in de luxe autoklasse.

Mercedes-Benz prestaties zijn van wereldklasse

Prestatie betekent bij Mercedes-Benz meer dan pk's, koppel en topsnelheid. Het gaat bij Mercedes om de gehele rijervaring. Het is leuk als je auto in 4 seconden van 0 naar 100 kan gaan, maar als de stoel niet comfortabel zit, de besturing niet reageert, u niet door de achterruit kunt kijken of de brandstof rekening door het dak heen gaat, is het niet de ideale auto.

Met een Mercedes-Benz-auto ervaart u de ultieme prestaties op het gebied van rijgedrag, wegligging, comfort, brandstofverbruik, veiligheid en zelfs entertainment. Dit zijn de aspecten die de prestaties bepalen. Mercedes-Benz is geen one trick pony, maar de perfectie van de hele auto.

Mercedes-Benz luxe van wereldklasse

Vanaf het moment dat u plaatsneemt in de bestuurdersstoel van een Mercedes-Benz, zal uw eerste indruk een ongelooflijk gevoel van luxe zijn. Het comfort, de eersteklas bekleding, de pluche vloerbedekking, gepolijste houten bekleding, strakke styling, led-sfeerverlichting, een geweldige reeks informatie- en entertainmentopties; zelfs de geur geeft aan dat dit voertuig speciaal is. Als u de fijnere dingen in het leven wilt, moet uw auto een Mercedes-Benz zijn.

Veiligheid van wereldklasse

Mercedes-Benz hanteert een holistische benadering van veiligheid, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met de overlevingskansen in het voertuig, maar ook met ergonomie, rijgedrag, situationeel bewustzijn en de rijomgeving. Met behulp van infraroodcamera's, lasers, stereoscopische camera's, radar en krachtige mechanische computerprogramma's heeft Mercedes-Benz een lijn luxeauto's gecreëerd die u en uw passagiers de ultieme autoveiligheid biedt.

Mercedes-Benz-collectie van Dealerauto

Dealerauto in Vught biedt een mooie selectie van de Mercedes-Benz-collectie. Net nieuw in ons aanbod zijn de Mercedes-Benz B-Klasse en de Mercedes-Benz S-Klasse. Hoelang deze in onze showroom zullen staan is niet zeker. Zelfs in deze ‘lastige’ tijden gaan de Mercedessen bij Dealerauto namelijk net zo snel de deur uit als warme broodjes over de toonbank. Wil je in een luxe S-Klasse rijden? Dan zou ik er maar snel bij zijn. Maak een afspraak voor een proefrit.
 

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

Tel: 073 611 00 40
E-mail: info@dealerauto.nl

Waarom Dealerauto?

WAT ONS ONDERSCHEIDT

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
Fraaie occasions tegen
eerlijke prijzen.

SPECIALISITISCH AANBOD

Van occasions tot youngtimers.
Wij hebben een select aantal
merken waar wij in uitblinken.

VERTROUWD SINDS 2003

Sinds 2003 is Dealerauto een
begrip in Vught en omstreken.
Bekijk onze Google reviews.

TOTAALPARTNER

Naast de aankoop van uw auto
kunt u ook bij ons terecht voor
onderhoud van A tot Z.

Morgen Internet - Zorgeloos website