location1.png

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

location2.png Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdagen Op afspraak

We doen waar we goed in zijn

Sinds 2003 zijn wij dagelijks bezig om een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve occasions te kunnen presenteren. Wij kopen onze jong-gebruikte auto’s in bij verschillende Duitse en Nederlandse dealers, onze occasions met wat meer ervaring zijn door inruil verkregen. Ons totale aanbod omvat vele merken, maar wij zijn uitermate vertrouwd met BMW en Volvo. Hiernaast hebben we jarenlange ervaring met Saab, Audi en Jeep. In 2011 hebben we ook Mercedes-Benz aan ons aanbod toegevoegd.  Onze monteurs controleren in onze eigen werkplaats alle auto’s op veiligheid en kwaliteit, zodat wij u uitsluitend betrouwbare auto’s aanbieden.

Moderne auto's

Wij hebben vrijwel altijd tussen de 50 en 60 moderne occasions op voorraad. Onze voorraad kenmerkt zich door jonge goed onderhouden Premium merken zoals Mercedes, BMW, MINI en Volvo. Daarnaast hebben wij voor ieder wat wils, dat wil zeggen in iedere prijsklasse een passende auto. Of u nu op zoek bent naar een familie auto of vaak met z'n tweeën op pad gaat. Door de kwaliteit van onze merken en onze vaste wil om ons daadwerkelijk van andere te onderscheiden, hebben wij onze (nieuwe) klanten al sinds 2003 veel te bieden en daar zijn wij best trots op!

Youngtimers

Wij hebben een mooie en selecte collectie aan Youngtimers in onze showroom staan van met name merken als BMW, Volvo en Mercedes. 

Een kilometerstand is niet in alle gevallen maatgevend. Een goede staat van onderhoud (ook door de jaren heen) en regelmaat in de opbouw van de kilometerhistorie zijn eveneens zeer belangrijke criteria. Een bedrijfszekere auto van-de-zaak of een originele youngtimer voor de hobby? Wij helpen u graag op weg!

Een vertrouwd adres sinds 2003

Dealerauto is sinds 2003 een veilig en vertrouwd adres in Vught voor jonge gebruikte auto's van premium merken zoals Volvo, Mercedes,  BMW en MINI. Kom eens gezellig langs en laat u adviseren!

Michiel Noordhoff

Inkoop / eigenaar

Robert-jan Noordhoff

Werkplaats / eigenaar

Waarom Dealerauto?

WAT ONS ONDERSCHEIDT

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
Fraaie occasions tegen
eerlijke prijzen.

SPECIALISITISCH AANBOD

Van occasions tot youngtimers.
Wij hebben een select aantal
merken waar wij in uitblinken.

VERTROUWD SINDS 2003

Sinds 2003 is Dealerauto een
begrip in Vught en omstreken.
Bekijk onze Google reviews.

TOTAALPARTNER

Naast de aankoop van uw auto
kunt u ook bij ons terecht voor
onderhoud van A tot Z.

Morgen Internet - Zorgeloos website