location1.png

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

location2.png Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdagen Op afspraak

Robert-Jan Noordhoff

Bij Dealerauto in Vught hebben we een universele werkplaats waar wij u met vrijwel alle onderhoudsgerelateerde zaken van dienst kunnen zijn. Hieronder vindt u een impressie van onze services.

REPARATIE & ONDERHOUD

Bij een Dealerauto is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Dealerauto heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

AIRCOSERVICE

Wist u dat de vloeistof van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met zo'n 10% afneemt? Wanneer de airco vloeistof onder de 70% komt, dan kan de kans op een defect toenemen. Dit leidt tot hoge reparatiekosten. Bovendien neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Dealerauto in Vught heeft ruime ervaring met onderhoud en reparatie van auto-airconditioning. Door deze ervaring weten wij hoe wij het beste uw airco kunnen onderhouden en repareren zonder het gebruik van lekstopmiddelen.

BANDENSERVICE

Sla uw banden veilig op! Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of garage? Bij Dealerauto in Vught slaat u uw banden veilig, verzekerd en voordelig op en kunnen wij de banden ook voor u wisselen. Zo heeft u direct extra ruimte in uw huis, schuur of garage. U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. 

STORINGSDIAGNOSE

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Dealerauto beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Waarom Dealerauto?

WAT ONS ONDERSCHEIDT

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
Fraaie occasions tegen
eerlijke prijzen.

SPECIALISITISCH AANBOD

Van occasions tot youngtimers.
Wij hebben een select aantal
merken waar wij in uitblinken.

VERTROUWD SINDS 2003

Sinds 2003 is Dealerauto een
begrip in Vught en omstreken.
Bekijk onze Google reviews.

TOTAALPARTNER

Naast de aankoop van uw auto
kunt u ook bij ons terecht voor
onderhoud van A tot Z.

Morgen Internet - Zorgeloos website