location1.png

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

location2.png Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdagen Op afspraak

Dit is een wat minder leuk onderwerp, maar wij van Dealerauto vinden het wel een belangrijk punt om met u te delen. Het komt namelijk helaas nog al te vaak voor…

U heeft onlangs een nieuwe auto of occasion gekocht en wilt deze zo goed mogelijk beveiligen. In een tijd waarin diefstallen van auto's en andere voertuigen over de hele wereld steeds vaker voorkomen, wilt u zeker uw auto beter beveiligen zodat u rustig kunt slapen.

Hieronder hebben wij een lijst samengesteld hoe u dit het beste kunt doen en waar u als eigenaar rekening mee moet houden. Laten we beginnen met het belangrijkste dat bijna elke auto, nieuw of occasion moet hebben om veilig te zijn.

GPS-tracker - de beste manier om uw auto te beschermen en te lokaliseren

Een van de meest effectieve manieren om uw auto tegen mogelijke diefstal te beschermen, is door een goede GPS-tracker voor het voertuig aan te schaffen. Dit is om verschillende redenen cruciaal. Allereerst wordt u bij diefstal direct op uw mobiele telefoon gewaarschuwd dat uw auto is verplaatst.

Bovendien kunt u precies volgen waar het zich bevindt, dat wil zeggen waar uw auto zich beweegt. Op die manier kunt u de politie de exacte informatie geven, voor het geval dat gebeurt.

Parkeer uw auto op een veilige plek

De veiligste manier om uw auto te parkeren is om uw eigen garage te hebben die permanent wordt afgesloten en, als de mogelijkheden het toelaten, onder bewakingscamera's. Dit zal elke mogelijke dief onmiddellijk afschrikken om zelfs maar te proberen een auto te stelen.

Deze mogelijkheid heeft natuurlijk niet iedereen. Mocht u geen garage hebben, dan is de tweede keus een parkeergarage. Laat uw auto in ieder geval nooit op plaatsen achter die toegankelijk zijn voor dieven.

Vergrendel altijd uw stuur

Wanneer u uw auto parkeert en niet van plan bent om er snel weer mee te gaan rijden, is het goed om uw stuur te vergrendelen. Zo wordt het voor dief onmogelijk er met uw auto vandoor te gaan. Als u dus in een gebied woont waar banden-, wiel- en velgendiefstal veel voorkomt, raden we u ten zeerste aan deze belangrijke tip op te volgen.

Sluit alle ramen en doe uw deuren op slot

Het klinkt heel logisch natuurlijk. Bij het verlaten sluit u de ramen en doet uw auto op slot. Toch wordt dit vaak nog vergeten.

Dit is een cruciale fout, want ontgrendelde auto's, vooral met open ramen, zijn een echte magneet voor dieven! Maak er daarom een ​​gewoonte van om de auto op slot te doen en het raam te sluiten om er zeker van te zijn dat uw auto geen lokaas zal zijn om te stelen!

Waarom Dealerauto?

WAT ONS ONDERSCHEIDT

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
Fraaie occasions tegen
eerlijke prijzen.

SPECIALISITISCH AANBOD

Van occasions tot youngtimers.
Wij hebben een select aantal
merken waar wij in uitblinken.

VERTROUWD SINDS 2003

Sinds 2003 is Dealerauto een
begrip in Vught en omstreken.
Bekijk onze Google reviews.

TOTAALPARTNER

Naast de aankoop van uw auto
kunt u ook bij ons terecht voor
onderhoud van A tot Z.

Morgen Internet - Zorgeloos website