location1.png

Industrieweg 15
5262 GJ Vught

location2.png Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdagen Op afspraak

Verkopen of niet verkopen? Dat is de vraag die automobilisten overal stellen na een paar jaar dezelfde auto te hebben gehad.

Ondanks de aanzienlijke kosten die gepaard gaan met het regelmatig vervangen van uw auto, zijn er veel factoren die ons motiveren om steeds een voor een nieuwe auto te gaan. Denk aan de vele voordelen van de voortdurend vernieuwende technologieën. Zelfs als u er de voorkeur aan geeft zo lang mogelijk met hetzelfde voertuig te rijden totdat het niet meer rijklaar is, zullen er zich gevallen voordoen waarin u uw auto eerder dan verwacht moet verkopen.

Of u nu een recent populair model wilt verkopen of een auto die al wat langer op de weg rijdt. U kunt een geweldige prijs voor uw voertuig krijgen door deze eenvoudige stappen te nemen om de inruilwaarde van uw auto te maximaliseren.

Onderhoudsbeurt

Het spreekt voor zich dat mensen eerder een auto kopen als deze betrouwbaar en goed onderhouden is. Voordat u uw auto te koop zet, is het verstandig om een onderhoudsbeurt te boeken, zodat u kunt aantonen dat u hoge veiligheids- en functionaliteitsnormen heeft. Zorg er ook voor dat u in de tijd dat u uw auto in bezit heeft, regelmatig onderhoud en APK-keuring uitvoert om de kans op ernstige problemen te minimaliseren. Ook belangrijk om alle papieren goed te bewaren, zodat u potentiële kopers kunt aantonen dat de occasion goed is verzorgd.

Kleine schades repareren

Hoewel er kosten aan verbonden zijn, is het de moeite waard om kleine problemen op te lossen, zoals schilfers van de voorruit, afbladderende lak, kleine deuken en verlopende lichten. Deze niet-essentiële verbeteringen zijn relatief goedkoop voor u, maar zullen een dramatisch effect hebben op het verbeteren van de inruilwaarde van de auto. Schraapsels en deuken moeten door een professional worden aangepakt, maar kleine vlekken, schilfers en krassen kunnen zelf worden gerepareerd met retoucheerpenselen.

Houd de kilometerstand laag

Hoewel niet voor iedereen mogelijk, probeer je kilometerstand redelijk laag te houden. Minder kilometers op de klok is het belangrijkst voor potentiële kopers, boven andere belangrijke factoren zoals de leeftijd van de auto. Een lage kilometerstand duidt op minimale slijtage en suggereert dat er nog volop leven in het oude voertuig zit.

Rijd voorzichtig

Gedurende de jaren dat u de auto bezit, is het belangrijk om voorzichtig te rijden. Een auto zonder een geschiedenis van ongevallen en grote reparatiewerkzaamheden is veel aantrekkelijker voor een koper van een occasion. Als u een stoot of schaafwond heeft gehad, laat deze dan professioneel repareren. Het kost niet veel en zorgt ervoor dat uw auto beschermd is tegen de elementen.

Houd je auto schoon

Net als het verkopen van een huis, leidt het hebben van een schone en opgeruimde auto tot een snellere verkoop. Mensen kiezen eerder voor een voertuig dat er zo goed als nieuw uitziet dan voor een exemplaar dat duidelijk tweedehands is. Neem de tijd om de binnen- en buitenkant van uw auto grondig schoon te maken om alle mogelijke gebruikssporen te verwijderen.

Wilt u weten wat de inruilwaarde van uw auto is? Neem dan gerust contact op met Dealerauto.nl. Ontvang gratis en vrijblijvend een eerlijk bod waar u ´╗┐blij van wordt.
Tel: 073 611 00 40 of mail naar info@dealerauto.nl

Waarom Dealerauto?

WAT ONS ONDERSCHEIDT

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
Fraaie occasions tegen
eerlijke prijzen.

SPECIALISITISCH AANBOD

Van occasions tot youngtimers.
Wij hebben een select aantal
merken waar wij in uitblinken.

VERTROUWD SINDS 2003

Sinds 2003 is Dealerauto een
begrip in Vught en omstreken.
Bekijk onze Google reviews.

TOTAALPARTNER

Naast de aankoop van uw auto
kunt u ook bij ons terecht voor
onderhoud van A tot Z.

Morgen Internet - Zorgeloos website